KÖPVILLKOR

Köp Vid beställning träffas avtal om köp först när Sport with Success Raabe AB bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse genereras automatiskt. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Sport with Success AB har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år. Pris I priserna ingår moms med f.n. 25 procent.

Leveranssätt
Leveranstid: Ditt paket levereras till dig inom 2-5 dagar. Under långhelger kan leveransen ta något längre tid. Om någon artikel är en så kallad beställningsvara, är leveranstiden ca 10-30 dagar beroende på varan eller dess tillverkningstid.

Fraktkostnad
Fraktkostnad för beställningar inom Sverige oavsett vikt är 73 kronor. Alla former av returer bekostas alltid av kunden.

Betalningsalternativ
Hos Sport with Success Raabe AB finns flera olika sätt att betala;

  1. Kortbetalning: Tillåtna kort för betalning är VISA, Mastercard/Eurocard. Vi använder PayPal som tjänst, men du behöver inte ha ett PayPal konto. Följ anvisningarna i check-out.
  2. Swish: Följ anvisningarna i check-out.
  3. Postförskott: Betalning av din order sker på det utlämningställe (Posten) som valts av dig. Betalningsalternativet Postförskott medför en serviceavgift á 164 kr som Posten debiterar. Vänligen kontakta alltid Sport with Success vid val av Postförskott via telefon eller email.
  4. Klarna: Följ anvisningarna i check-out.

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Gäller ej vid special beställda varor. Skridsko med skena som monterats och ej är fabriksmonterad, gäller ingen bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se Endast bytesrätt på REA-varor. Strumpbyxor bytes ej. Vid byte av vara står kunden för den nya frakten.
Öppet köp och bytesrätt: 30 dagar

Retur som lämnas på plats till Sport with Success Raabe AB: Detta alternativ är helt kostnadsfritt och du har möjlighet att byta varan direkt om den finns i butiken.

Returadress: Sport with Success Raabe AB, Magnusvägen 3B, 433 62 Sävedalen, Sweden Övriga villkor vid retur av din order är att varan ska vara väl emballerad samt innehålla originalförpackning.
Organisationsnummer: 559296-2137

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Skador som du själv försakat och som innebär att varan blivit skadad tar vi inte emot. Använd ALDRIG sax eller andra vassa föremål för att öppna paket som vi skickar till er!
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 2veckor, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR

Force Majeur
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.